byphoto.blogg.se

Sony Xperia

Publicerad 2013-07-22 19:20:21 i Allmänt,

Sony Xperia är Sveriges mest testade telefon.

Företaget Sony bestämde sig för att göra deras Xperia Z till Sveriges mest testade smartphone. 
Under våren och sommaren hade de genomfört flera olika tester där bland annat man testade mobilen på ett gym, en sim tur och att ha mobilen i duschen.

Hur skulle du vilja testa Xperia Z? 

 

Lån

Publicerad 2013-07-05 21:34:12 i Allmänt,

Det där med att ta lån är inte alltid lätt, man kanske inte får tillstånd till att låna av olika skäl. Vad är då inte bättre än att låna via internet, man får pengarna samma dag om man ansöker om lånet. 
Finns ändå några saker man bör se upp för och det är att räntan kan bli väldigt hög och man kanske inte har råd att betala så att man måste ta ett annat lån för att bli av med sitt lån. 
Men med viaconto.se så är det låga avgifter och ansöker man direkt på datorn så får man reda på med en gång om man kan få ett lån eller inte, vilket är sjukt bra. 
 
 
 

Sälja smycken.

Publicerad 2013-07-04 23:48:00 i Allmänt,

 vad du skulle köpa om du sålde guld och fick 10 000 kr
 
Om jag sålde guld och fick 10.000kr skulle jag spara pengarna och bjuda min familj på semster, till något land där vi aldrig har varit till tillsammans. Skulle även köpa ett armband till min mamma i riktigt guld, hon älskar smycken så det skulle vara utmärkt att ge henne. 
Nu för tiden är det skit lätt att få in pengar om det ekar tomt i kassan, har man något smycke man inte använder längre så kan man sälja det och få in pengar, ibland kan man få in rätt mycket på det beroende på hur mycket tillexempel guldet väger. 
 
Besök denna hemsida för mer info om hur man säljer smycken 
 
http://www.guldcentrum.se/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela