byphoto.blogg.se

Nya hörlurar.

Publicerad 2013-01-31 17:25:41 i Allmänt,

Snart ska jag åka till skolan och se hur lång tid det tar och sen ska jag till stan för att kolla om jag an hitta några hörlurar. Vill ha ett par som man kan ha med sig påväg till skolan, så man kan lyssna på musik på bussen eller tunnelbanan. 
 
 

Äntligen framme.

Publicerad 2013-01-31 14:01:04 i Allmänt,

 
Nu är jag framme i USA, eller ja jag kom fram igår väldigt sent så blev inte att jag bloggade något för jag var så trött att jag gick och la mig med en gång. Nästa vecka börjar skolan för mig så det ska bli både spännande och kul. Ska ta massor av bilder varje dag och uppdatera bloggen så mycket det går, ska se hur det kommer att gå! :)

Favorit låt just nu.

Publicerad 2013-01-29 16:23:58 i Allmänt,

 
Var inne på spotify i morse och så fick jag syn på denna låt. Hade aldrig hört låten innan. 
Kan inte sluta lyssna på de, haha : )
 

Stressad dag.

Publicerad 2013-01-29 10:07:00 i Allmänt,

 
Idag har jag hur mycket som helst som jag måste fixa för imorgon åker jag till USA, kommer bli så sjukt kul. 
Blir nog inte att jag kommer att uppdatera något mer idag om det inte kommer något inlägg ikväll, annars uppdaterar jag när jag är framme i USA. 
Saknar redan min mamma och nu ska jag vara borta från henne i två hela månader om inte mer?! haha, det kommer att gå bra. 

Helgen.

Publicerad 2013-01-27 18:27:49 i Allmänt,

        Bild från i sommras. 
 
Imorgon åker jag hem igen, det ska bli både skönt och tråkigt. Kommer inte att träffa min mamma på nästan tre månader, men det kommer att gå bra det vet jag. 
I helgen har jag varit på min mammas nya jobb och sett hur det ser ut och hjälpt henne med att fixa på hennes nya ''kontor'' sen så igår var jag, min mamma och hennes kille på bio. Vi såg filmen Django och den var väldigt bra, jag brukar inte vara något för att se västern filmer eller att gå på bio över huvudtaget men denna var något som var värd att se. 
Nu blir det att plugga lite och sen sova hyfsat tidigt idag för ska åka hem tidigt imorgon :) 

Fin och känslosam låt.

Publicerad 2013-01-26 13:37:00 i Allmänt,

 
Den här låten är så fin och känslosam. Gillar orginalet väldigt mycket men klarar knappt av att lyssna på den längre . Men denna covern är så sjukt bra och han är väldigt duktig att sjunga, har lyssnat på många av hans cover och prenumererat på han på Youtube typ sen han började lägga upp covers :)
 

Bio idag.

Publicerad 2013-01-26 11:33:13 i Allmänt,

Idag blir det att plugga massor och sen ikväll blir det att gå på bio. Ska se den nya filmen ''Django unchained''. Har dock redan sett den en gång men tycker den var rätt bra så kan tänka mig att se den igen. Jag är egentligen inte så mycket för att gå på bio och speciellt inte att se en film igen som jag redan sett men nu ville vi se den filmen.  
Någon som har sett Django? Vad tyckte ni om den i såfall?  :)
 
 

Så ful bild.

Publicerad 2013-01-23 22:32:53 i Allmänt,

Vilken otroligt ful bild som jag redigerat, haha!! :D
 
Har inte suttit vid datorn idag förrens nu för att jag har varit upptagen nästan hela dagen. Är hos min mamma nu så vill spendera så mycket tid som möjligt med henne och då går bloggen lite åt sidan. Men ska försöka uppdatera när jag kan och har tid. Nu blir det att fortsätta kolla på tv och sen sova. 
 

Det där med rubriker.

Publicerad 2013-01-22 21:02:03 i Allmänt,

 
Idag har jag städat och packat lite, ska åka och träffa min mamma imorgon och vara hos henne några dagar innan jag beger mig mot USA. Har annars inte hänt så mycket idag mer än att jag bara taggar mer och mer för varje dag som går. 

Det där med en ny klass.

Publicerad 2013-01-22 12:50:00 i Allmänt,

 
Snart bär det av, om ungefär en vecka åker jag till staterna (USA) och besöker min pappa. Jag har blandade känslor i kroppen, jag är både glad och jättenervös eftersom att jag ska gå på en skola där och träffa nya klasskamrater och människor. Vill bara att den första dagen i skolan ska vara över så att jag slipper tänka mer på det. Jag är inget för första dagen i skolan, vart det än är för jag vet att jag oroar mig så mycket i onödan att typ allt ska gå fel, att dem inte ska ropa upp mig, att jag går in i fel klassrum, att jag gör något fel. haha :D
Nu ska jag sluta skriva om USA för känns som det är det enda jag skriver om. :) 

Frågor och svar.

Publicerad 2013-01-21 20:04:00 i Allmänt,

Några frågor jag fått dem senaste veckorna. 
 
Läst att du ska kanske ska studera i USA, vad ska du studera? 
Jag ska förhoppningsvis studera foto, ett program som finns på ett College i Californien. 
 
Vad har du för kamera? 
Jag har en Canon Eos 450D, det är den enda systemkameran jag ägt. Fick den för snart fem årsen av mina föräldrar när jag gick ut grundskolan. Dock vill jag köpa en ny till sommaren för egna pengar. 
 
Har du någon favorit affär, i såfall vilken? 
Nja, jag gillar många affärer så som H&M, Gina Tricot och Vero moda, men har den senaste tiden börjat gilla en affär som finns i USA som heter Wet Seal. Dom har riktigt fina plagg och inte alls dyra, dom ligger nog i samma pris klass som H&M. Gillar även Forever21, synd att det inte finns i Sverige :(
 
Det var några frågor jag fått dem senaste veckorna. :D
 
 

Tiden räcker inte till.

Publicerad 2013-01-21 18:07:26 i Allmänt,

Gammal bild. 
 
Jag måste verkligen fota nya bilder, men jag känner att jag inte riktigt har den tiden till det. Har så mycket annat som jag måste fixa och göra att mitt huvud håller på att sprängas snart, haha. TIll våren/sommaren ska jag iallfall köpa en ny kamera, måste ju ha en bra kamera inför skolan till hösten. 
Nu ska jag ta och plugga och sen efter det kanske kolla lite på Masterchef USA, det är så sjukt kul att kolla på. Gillar att kolla på dem flesta matprogrammen så som Sveriges mästerkockarna, Masterchef USA och Gordon Ramsay. haha :D 

Man kan ju inte allt.

Publicerad 2013-01-21 10:41:00 i Allmänt,

 
Sådär som bilden säger har jag känt för många gånger. Mina föräldrar har sag till mig säkert en 1000gånger om inte mer att om jag hade haft lika bra minne som när jag läser en bok när jag pluggar då hade jag haft skit bra betyg. Ja, man kan ju inte vara bra på allt ellerhur?! haha. När jag läser en bok vilket inte händer sådär jätteofta men när det väl händer så kan jag förklara typ allt i minsta detalj för någon om vad boken handlar om.
Men nu handlar ju bilden om att man kan komma ihåg låtar men inget när man studerar/pluggar men exakt så känner jag för böcker. 

Veckans blogg - vinnare.

Publicerad 2013-01-20 23:00:00 i Allmänt,

 
 
Nu har jag utsett veckans blogg vinnare och det blev ingen mindre än http://johannamariakallgren.blogg.se/
Klicka på bilden så kommer du till hennes blogg. Ni andra som var med, bättre lycka nästa gång! :)
 
Grattis till vinnaren.  :)

Köpa ny kamera eller inte.

Publicerad 2013-01-20 21:35:01 i Allmänt,

Till sommaren eller innan min och min mammas resa som vi ska åka på i vår tänkte jag köpa mig en ny kamera, dock vet jag inte vilken. Eller jo det står mellan två styckna, vill ha en som man kan filma med vilket man inte kan göra med den jag har nu :( 
Får se dock om jag köper en för behöver spara pengar för USA till hösten.. vad svårt det blev nu, nejdå men ja :D 
 

Plugg dag.

Publicerad 2013-01-20 15:09:18 i Allmänt,

Idag så vakna jag jättesent, vid typ ett-halv två och det är inte vanligt för att vara mig. Aja får väl gå för denna gången. Annars så händer det inte så mycket idag mer än att jag ska plugga och om jag hinner så ska jag ut och fota lite också :) 
 

Sponsrat inlägg: Telia HBO

Publicerad 2013-01-19 23:31:00 i Allmänt,

Jag som säkert många andra har sett Sex and the City och jag verkligen älskar den serien.
 
Det är iallfall en serie som handlar om om Carrie Bradshaw som spelas av Sarah Jessica Parker och hennes då tre väninnor Samantha Jones som spelas av Kim Cattrall, Charlotte York spelas av Kristin Davis och Miranda Hobbes spelas av Cynthia Nixon. Serien om deras liv som singlar i New York har blivit väldigt populär för sina autentiska bilder från butiker, gator, klubbar och restaruganger som finns i New York. Samtidigt som den tänjt på gränserna för mode och sexuell tabu.
 
Nu kan man med Telia skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv. As nice!! 
  
Läs mer och beställ HBO!

Veckans blogg.

Publicerad 2013-01-19 20:16:43 i Allmänt,

 
Tänkte köra igång med ''Veckans blogg'', vill du bli den som blir veckans blogg som jag kommer att utse imorgon, söndag då är det bara att kommentera detta inlägg att du är med.
 
Man får kommentera hur många gånger man vill, ju fler gånger ju större chans har du att vinna :) 

Så söta.

Publicerad 2013-01-19 14:00:00 i Allmänt,

 
Någon som sett dessa två tjejer på youtube eller på ''The Ellen Show''? 
Har själv sett dom ett antal gånger på youtube när dom varit med i The Ellen Show och dom är verkar vara så himla
söta och duktiga. 
Dom är sjukt duktiga på att sjunga och dansa för att vara så unga :) 
 

Skönt med helg.

Publicerad 2013-01-18 20:04:29 i Allmänt,

 
 
Så sjukt skönt med helg, även fast jag måste plugga och fixa inför USA (det är inte alls långt kvar nu). 
Imorgon blir det dock att åka till min farmor och farfar och träffa dem lite, världens bästa farmor och farfar <3 
Hoppas ni alla får en trevlig kväll och helg, ska försöka uppdatera lite med nya bilder och så i helgen. 
 
 
 

Supermario.

Publicerad 2013-01-18 19:28:08 i Allmänt,

Har glömt bort min blogg lite, inte tänkt på den idag och har knappt suttit vid datorn. Ska bli bättre på att blogga och blogga om något bättre att blogga om. Ibland är det så himla skönt att inte sitta vid datorn eller tänka på den för det finns så himla mycket annat man kan göra.
Idag har jag pluggat och spelat super mario på Nintendo Wii U, riktigt kul spel bara så himla få banor hade liksom velat att det var fler för har bara sista bossen kvar sen är alla banor gjorda. :( 
 
Bild från i sommaras när jag spelade The sims på mobilen. 
 
 

Drinks.

Publicerad 2013-01-17 14:41:15 i Allmänt,

 
Om mindre än två veckor så drar jag till USA och kommer att studera på en skola där. 
Kommer att bli stammis på både Starbucks och Dunkin donuts om jag känner mig rätt, har ett presentkort på Starbucks så det blir till att anvädas och så finns det en Dunkin donuts nära skolan jag ska gå på, mitt emot tunnelbanestationen. Jag längtar så otroligt mycket efter att få se skolan och träffa mina ''klasskompisar'' haha :)

Happy smile.

Publicerad 2013-01-16 20:54:18 i Allmänt,

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag är bara så himla glad och taggad på allt just nu, vill bara tillbaka till USA nu. Jag har lust att bara sitta uppe hela natten och göra allt som jag måste göra och alla dessa saker som jag vill göra. Kommer att i nästa vecka någon gång åka och träffa min mamma lite innan jag åker bort och är borta någon månad, kommer att sakna henne så det svider. Har kommit min nära min mamma så himla mycket det senaste året, även om vi var rätt tajta förr så är vi ännu tajtare idag. Kan inte gå en dag utan att vi pratar med varandra och vi kan verkligen prata om allt och då menar jag ALLT. 
 
Nu blir det att kolla lite tv eller plugga innan det blir dags att sova, måste upp tidigt imorgon. 
 

Amerikanska pannkakor.

Publicerad 2013-01-15 15:12:37 i Allmänt,

 
Imorse så testade jag att göra amerikanska pannkakor för första gången, gick förvånadsvärt bra eftersom jag brukar misslyckas med något när jag gör det för första gången. Gjorde på ett recept jag hittade på nätet. Hade på lite karamelliserade valnötter. Tyckte inte det blev så gott, är inte så mycket för pannkakor i alla dessa former. 

Kasst.

Publicerad 2013-01-15 03:08:41 i Allmänt,

Vet inte riktigt vad jag ska säga, är så himla trött men kan ändå inte sova. Gick och la mig innan elva men så någon timme senare ringer min pappa och sen kan jag inte sova :( haha vad kasst. 
Nä nu ska jag verkligen försöka få några timmars sömn, har endel att fixa imorgon. 
 

Effektiv dag.

Publicerad 2013-01-13 19:33:22 i Allmänt,

Idag har det entligen känns som jag haft en effektiv dag, har fått endel gjort. 
Har pluggat, städat lite, bäddat rent i min säng och tvättat. Visst kanske inte så jättemycket men endel för att vara mig. Tänk vad man får gjort när man bara bestämmer sig för att göra det, jag är extremt bra på att skjuta upp saker och ting för jag brukar ibland känna att jag kan göra det imorgon eftersom att det inte behöver vara klart idag. Men har faktiskt blivit lite bättre på det och tagit tag i saker och ting med en gång istället för att vänta.  När jag gör bra ifrån mig eller får saker och ting gjort brukar jag säga till mig själv att jag är grymt som fixat det där.. haha :) Nu snart ska jag ta och plugga lite till och fixa några bilder för det måste vara gjort så fort som möjligt. 
 
 
 
 

Like we gonna die young...

Publicerad 2013-01-13 13:16:43 i Allmänt,

Bild från www.weheartit.com - snygga skor. 
 
Är det bara jag som längtar så otroligt mycket till sommaren? 
Tror faktiskt inte att jag är den enda som gör det, är så sjukt trött på vintern även om det kan vara fint ibland men just det där med att det ska vara så sjukt jäkla kallt även om man tar på sig ordentligt med kläder.  
Idag är det ett rätt bra fotoväder men ändå så går jag inte ut och fotar för vädret håller mig inne och för att jag har så sjukt mycket andra saker som jag måste göra som tillexempel att plugga. Men om mindre än en månad så är jag i USA så ska ju inte klaga allt förmycket för klarar av att stå ut i en månad med det svenska ''vädret''. 
Aja nog om mitt ''klagande'', gillar egentligen inte att klaga men nu gjorde jag det ändå. 
 

American Panncakes.

Publicerad 2013-01-12 20:41:00 i Allmänt,

 
Något jag ska lära mig någon dag det är att göra Amerikanska pankakor och Crepes. Det är så gott, men något som är ännu godare är våfflor från Waffle House. Tycker det är lite trist att inte Waffle House finns i Sverige för jag hade blivit en stor kund, gått dit nästan varje dag när jag kunnat. 

Vill fota.

Publicerad 2013-01-12 10:00:00 i Allmänt,

Jag är så extremt sugen på att gå ut och fota men istället så måste jag plugga och göra klart lite saker inför USA. 
Ska se om jag kan fixa lite tid senare innan det blir mörkt så jag kan fota lite. 
Vad hittar ni på idag? 
 
Bild tagen i USA. 

Mycket att fixa.

Publicerad 2013-01-11 13:26:21 i Allmänt,

 
Bloggade inget igår eftersom att jag inte hade något att skriva. 
Idag har jag varit på möte i stan och fixat lite av min ansök med att plugga i USA, är fortfarande mycket kvar men har kommit en lite bit på vägen. Vill inte tänka allt förmycket på det än eftersom att jag ska åka till USA i slutet av Januari och studera där. Ska studera lite engelska, mest för att jag vill bli bättre på min engelska och för att komma bort från Sverig, kommer då få bo hos min pappa som bor i USA. 
 
I helgen är det mycket som måste fixas, ska fixa ett personligt brev till skolan, fixa bilder, studera och ringa en miljon samtal. Något av det värsta jag vet är att ringa olika samtal till företag eller personer jag inte känner, liksom vad kan hända? ingenting egentligen men vet liksom inte vad jag ska säga och även om jag vet vad jag ska säga/fråga så kommer jag ändå bort mig.. 

Ett steg närmare.

Publicerad 2013-01-09 19:15:00 i Allmänt,

 
Jag kan inte riktigt förstå att detta är sant, att jag ska flytta till hösten. 
Var på möte idag angånde studier och flytt och jag blev bara mer peppad än vad jag var innan. 
Så på fredag ska jag tillbaka till stället jag var på möte på och skriva på en ansökan, wiie. 
TACK till mina föräldrar som låter mig få göra något sånt här, dem vet hur mycket jag vill det här
och att jag kommer att ge 110%. 

Nya skor.

Publicerad 2013-01-09 10:16:00 i Allmänt,

 
Har fått några frågor om jag inte kan visa mina nya skor och visst kan jag det. 
Det är ett par boots från Steve Madden som jag fick i julklapp, as varma och sköna nu i vinter. 
Dem är från USA men går säkert att köpa i Sverige, tror jag sett dem på Nelly eller något. 

Lite av det jag shoppat/fått i USA.

Publicerad 2013-01-08 15:51:46 i Allmänt,


 
När jag var i USA så shoppade jag lite och fick lite saker så tänkte visa lite av dem sakerna. 
 
1. En tröja med Engelska flaggan på från forever21 som jag köpte. 
2. Ett par pastell färgade byxor från min pappas tjej som jag fick på shopping dagen jag hade med henne som jag hade fått i juklpapp. Byxorna är från Express. 
3. Justin Biebers parfym girlfriend som jag köpte på Macy's. 
4. Några hårspännen och ett par solgasögon som jag köpte på Wet Seal. 
5. En body scrub som jag fick i julklapp så vet inte vart den är ifrån. 
 
 
Sen så fick jag ett par skor, kamera väska, ett stativ och några presentkort som jag lyckades vinna som 5 dollar gifts. Fick lite andra små saker men det lämnade jag kvar hos min pappa i USA. 
Min pappas tjej och släkten på hennes mammas sida har varje år vid jul något som heter 5 dollar gifts. 
Det går ut på att man ska köpa olika ''presenter'' som kostar 5 dollar och så har man chans att vinna dessa paket. Man får ett nummer och så när det är sin tur så kan man välja att ta ett paket eller att sno det någon annan har tagit. Sen när man har gått en runda så går man en runda och ser ifall man vill sno något som någon annan har fått. När den rundan är klar så går det inte att sno något av det som tagits den rundan. 
 
 

Vilken är din favorit?

Publicerad 2013-01-08 10:46:00 i Allmänt,

 
Jag gillar glass men vet inte riktigt vilken av dessa två ''märken'' som jag gillar mest, tycker om Ben and Jerry's men också Häagen Dazs. Gillar speciellt Häagen-Dazs ''Strawberry Cheesecake''.
Vilket 
 

Mycket på g.

Publicerad 2013-01-07 18:14:00 i Allmänt,

 
Idag har det varit en riktigt seg dag, försöker få tillbaka det svenska dygnet efter att ha varit i USA. Går och lägger mig så sjukt sent, kan inte somna när jag går och lägger mig så går upp och äter och sen efter det kan jag somna :o haha så är det med mig. Tror det har något att göra med tidskilladen som är mellan Sverige och USA och att det är allt för mycket som händer just nu, bara roliga saker men är fett stressad ändå för är så mycket jag måste få gjort innan jag åker till USA. 
Ska i februari åka till USA och plugga där, kommer bli så sjukt kul. Har redan varit och kollat vart skolan ligger och åkt dit med bussen och tunnelbanan. 

Light up the world.

Publicerad 2013-01-06 21:17:07 i Allmänt,

 
När jag var i USA så gick jag till en park där dom hade pyntat med lite ljus, sång och andra saker. Tog inte så jättemånga bilder eftersom att jag gick mest runt och kollade och glömde av kameran ibland, haha. 
Jättefint var det iallfall och på vissa ställen hade dom satt upp ljus i form av djur och insäkter, väldigt roligt. 
Hur som helst så var det väldigt mörkt och dem flesta bilderna jag fick blev inte bra, dom blev bara suddiga. 

Ett av mina mål.

Publicerad 2013-01-06 10:39:00 i Allmänt,

 
Ett av mina mål jag har detta året är att flytta hemifrån, kan väl inte direkt säga att jag bor hemma nu eller ja med mina föräldrar för jag bor i min pappas hus med min bror. Bor själv med min bror eftersom att min pappa bor i ett annat land och min mamma bor med sin kille. Flyttade hemifrån hösten 2011 pågrund av att jag skulle börja studera i en annan stad men sen till sommaren när kurserna var slut så flyttade jag hem igen. Saknar deffinitivt inte staden eller boendet som jag hade där men det jag saknar är att bo själv, liksom ha sitt eget och få vara för sig själv ibland. 

Love it.

Publicerad 2013-01-06 10:06:00 i Allmänt,

 
Saknar USA så sjukt mycket, men ska tillbaka dit om mindre än en månad så det blir najs. 
I veckan kommer det upp bilder på det jag shoppat I USA, ska få i ordning på allt först. 
 

Byggnader och bilar.

Publicerad 2013-01-04 11:20:00 i Allmänt,

 
Härrom dagen så drog jag till stan och stod vid en bro och fotade lite, blev inte så jättebra eftersom att det var typ staket överallt så gick inte att få dem bästa vinklarna. Men ibland får man göra det bästa utav situationen även om det inte blir riktigt som man tänkt sig. 

Look at the sun.

Publicerad 2013-01-03 18:08:00 i Allmänt,

Under min tid med julfirande,nyårsfirande, bowling och annat skoj så har jag hunnit med att shoppa en hel del i USA. Ett av dem bästa köpen jag gjort var på dessa solglasögon som jag köpte på en affär som heter ''Wet Seal'' Bilder på resten av det jag köpt kommer när jag är hemma i Sverige. 
 

Året som gått.

Publicerad 2013-01-02 21:57:17 i Allmänt,

Det jag kommer att komma ihåg från 2012 är framförallt sommaren när jag var i Californien, det var en av det bästa resorna jag någonsin gjort. Har inte så många bilder därifrån eftersom jag har alla bilder på min hårddisk och den har jag inte hos mig för tillfället. 
 

 
Jag tog mitt körkort dagen innan jag skulle åka till USA, bästa dagen på hela 2012. Vilken känsla att kunna åka bil hela själv och det bästa av allt slippa övningskörnings skylten på bilen. 
 
I December fyllde jag år och fick en resa i födelsedagspresent (åka till Frankrike), så det är något jag ser fram emot på det nya året att resa :) 
 
Hoppas alla hade en bra 2012 och att 2013 blir ännu bättre.
 
 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela